keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Olohuoneessa

Olohuoneessa eletään pitkälle Lundia ehdoilla. Sen verran massiivinen tämä 12 vuotta sitten ostettu kokonaisuus on. Sen kanssa onkin hieman ristiriitaiset tunnelmat. 
Mutta se saa jäädä edelleen meille. 
Päätin  yhtenä kauniina päivänä maalata hyllyt valkoiseksi. Tätä projektia olen nyt muutamina päivinä tehnyt. Maalina Bloom puuvaha, joka on hajutonta. Joten projektin olen voinut toteuttaa sisätiloissa. Vähän kirjoja ja tavaroita siirrelleen. Juu, älkaa vaan ottako tästä oppia. Hauskinta tässä projektissa on se, ettei mieheni ole huomannut mitään. Kertoo ehkä siitä, että mieheni tekee todella paljon töitä. Ja siitä, että yleensä hän on olohuoneessa katsoakseen urheilua. Silloinha ei muuta näe.
Tai ehkä hän ei enää viitsi kommentoida näitä jokapäiväisiä muutoksia.
Tämmöistä tällä hetkellä. Muutamia suunnitelma ja unelmia, mutta jääköön ne toteutettavaksi myöhemmin.
       Ja meillähän on turha hienosti asetella  tyynyjä ja vilttejä, ne laitellaan uuteen järjestykseen heti.

Ihanaa loppuviikkoa!

4 kommenttia :

 1. Kyllä se kannattaa välillä maalia sutia, vaikka pienesti, kuten itse tein ennen joulua ja maalasin vitriinin hyllyt valkoiseksi. Piristää kummasti:) Hyvä lopputulos teidän Lundialla. Jos mies ei huomannu, niin ei ainskaan ole sit paha:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kummasti raikastaa. Ehkä lähempää tarkastelua ei kestä. Mutta jos mies olisi tehnyt, se olisi purettu, viety autotalliin, hiottu, pohjamaalattu. Aina ei jaksa :)

   Poista
 2. Lundialainen täällä hei! :)
  Upea muodonmuutos Lundiahyllylle! Mielelläni postaan tämän myös Lundian Facebook-sivuilla!
  Mukavaa kevättä!
  Terv. Lotta Lundialta

  VastaaPoista