torstai 19. helmikuuta 2015

Leikitään stailaajaa

Ystäväni tarjosi minulle mahdollisuutta leikkiä stailaajaa. Otin haasteen vastaan mielenkiinnolla. Kysymys oli siis Espoon Laajalahdessa myynnissä olevan asunnon kuvien ottamisesta. Ystäni oli ottanut jo kuvat myynti-ilmoitukseen. Kaikella rakkaudella, olivat aika surkeat. Tietty kameralla on oma vaikutuksensa.

Projekti alkaa siis kuvien tarkastelulla. Mikä kuvissa mättää, mitä ottaisin pois ja mitä lisäisin. 
Tätä voi muuten hyvin tehdä oman kodin sisustuksenkin kanssa. Kuvista tajuaa ehkä helpommin kodin ongelmakohdat. 

Asunto oli toki jo hieman tyhjentynyt ja helpotti huomattavasti työtä, joka oli lähinnä selkeyttämistä.
Lisäksi  vain hieman parempi kamera lisäsalamalla ja tuoreet kukat, jotta kaunis ja valoisa asunto saisi arvoisensa vaikutelman.  Siinäpä se.


Ja ei toki kaikkea tarvitse raivata pois. Alempi kuva herätti hieman keskustelua. Raivataanko pyörä vai ei. Minusta se kuitenkin tuo hauskasti persoonaa kuviin. 

Sellainen keikka. 
 Tuota olisi muuten kiva tehdä ihan työkseenkin.

2 kommenttia :

  1. Kauniita kuvia, mutta mielestäni ekassa kuvassa huomio kiinnittyy ensisijaisesti "porraskaidehässäkkään". Porraskaiteet näkyvät mielestäni jo riittävästi seuraavissa kuvissa ja mahdollinen ostaja hoksaa porrastilan käytön tästä alemmasta kuvasta. Vinkvink.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ja mielipiteestä. Olet aivan oikeassa. Leikkistailaajana ja valokuvaajana ei voi aina onnistua ihan ammattilaisen tavoin :)

      Poista