Mies sisustaa

Mökille on tulossa yleisurheilukenttä. Tai oikeastaan osa siitä on jo valmiina. Samoin sinne rakentuu kovaa vauhtia crossfit-sali. Ja sitä salia pitää myös sisustaa. Sen suunnittelusta vastaa mieheni. Metalliset vanhat pukukaapit on jo odottamassa. Nyt on valmistunut ensimmäinen seinälle laitettava taulu.
Koska etsinnöistä huolimatta aiheeseen liittyviä ei löytynyt valmiina, taulut toteutettiin itse. Valokuva vanhasta kirjasta, mieleisestä kuvasta. Sen jälkeen vain kehitettäväksi, mieleisessä koossa.






Aika hienohan tuosta tuli. Muitakin kuvia on valmistumassa. 
Palaillaan sitten valmiiseen sisustukseen myöhemmin.

Reipasta loppuviikkoa toivottelee ihminen, joka heräsi reippaasti 5 minuuttia ennen työvuoron alkua...




Terassi

Olisi ollut  mahtavaa näyttää teille valmis mökin terassi. Mutta valitettavasti ei vieläkään. 
Johtunee niistä monista projekteista, mitä samaan aikaan yritämme tehdä. Sisällä ja ulkona. Kesäkeittiö ei  vielä ole ihan käyttökunnossa. Mutta kalusteet on nyt saatu ja lattia valmis. Terassin lattia on osaksi lautaa ja osaksi betonia. Kesäkeittiö on päällystetty samaisella betonilla. Mutta tehdään kesäkeittiön esittely paremmin, kunhan on valmis.

Terassin kalusteet on ostettu eri  paikoista, mutta ovat sattumoisin saman firman eli ruotsalaisen Brafabin valmistamat. Aiemmin kerroin pöydän tuoleista, jotka jouduttiin vaihtamaan, täällä. Uudet toimivat hienosti.











Mökillä sain ihastella henkeäsalpaavan kaunista tähtitaivasta, kun valosaaste ei ole häiritsemässä. Odotan innolla sitä päivää tulevaisuudessa, kun säät ovat kohdallaan ja voimme istua elokuisen tähtitaivaan alla terassin sohvalla. Kynttilän valossa, tulen loimutessa grillissä.

Lisää keskeneräisten projektien esittelyä tulossa vielä lisää tällä viikolla.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kirppislöytö

Jaalaan oli ilmestynyt kirppari. En odottanut siltä kovinkaan paljon, mutta heti pihaan ajettua iskin silmäni vanhaan korituolikaunottareen. Olihan se jo elämää nähnyt mutta 20 e hintaan näin sopikin olla. Tuoli lähti onnellisen uuden omistajan matkaan ja päätyi mökin terassille. 
Ainakin hetkeksi. Matka jatkui Jaalan markkinoille. Sieltä löytyi suloiset pieni betonisaappaat. Toki nämä olisivat vielä hienommat, jos olisin valvanut ne itse oman lapsen saappaisiin. Mutta 8 e oli kohtuullinen hinta ja rahat menivät kodittomille koirille, joten hyvä näin.










Virallinen tuolien mukavuustestaaja teki myös työnsä ja antoi hyväksynnän.

Niin, se kirppari. Sielläpä vasta oli kaikenlaista. Luulen, että teen sieltä löytöjä tulevaisuudessakin.






Villa Muurame ja vähän muutakin

Edelliseen asuntomessupostaukseen tulee nyt jatkoa. Häkellyttävä Villa Muurame ja sen upea sisustus. 













Juu, voisin hyvin kuvitella asuvani tuossa talossa.

Lopuksi hieman enemmän pihajuttuja, jotka miellyttivät silmää matkan varrella.









 

Ja vielä yksi vinkki. Eli itse tehty lamppu tyhjistä siideripulloista. Voisin tehdä tämän lampun itsekin, koska kyseinen juoma on vakiintunut minulle kesäiseksi saunajuomaksi ja tarpeet löytyisivät.
No, ehkä en osaisi kuitenkaan, joten viedään kierrätykseen.


 

Ihanan lämpöistä elokuun alkua toivottelee reipas työläinen. Ihon, hiusten ja vyötärön seudun tuhot on nyt kartoitettu ja korjaustoimet aloitettu.