maanantai 8. syyskuuta 2014

Unelmasynttärit

Meidän pikkuinen täytti 9 vuotta heinäkuussa. Juhlat järjestettiin hieman jälkijunassa, jotta saimme kaikki ystävät ja koulukaverit juhliin mukaan.
Minea on muuten samanlainen tuuliviiri sisustuksen suhteen kun äitinsä. Pienen minihuoneen järjestys vaihtuu viikoittain. Muutama kuva Minean huoneesta ja
 tunnelmia synttäripäivästä.


Vetonaulaksi ja ohjelmanumeroksi saapui hevosemme tallikaveri Faa. Ihana luottoponi näihin hommiin. Rakastaa työtänsä, kantaa pienet neidit kiltisti ja osaa oikeasti poseerata. Mutta eipä ihme, Faa on nimittäin käynyt hakemassa palkintoja monissa kilpailuissa, esimerkiksi shetlanninponien eliittinäyttelystä, shettis cupin helpoissa ohjasajo- vajakko- ja ratsastusluokissa. 

Muistoksi ihanasta päivästä jäi pienen pieni ura meidän nurmikolle, kun 10 innokasta ratsastajaa pääsi vuorollaan selkään.
Pikkutytön unelmasynttärit, luulisin.
2 kommenttia :

  1. Siis ei oo todellista! Aivan ihana idea tuoda poni synttäreiden vetonaulaksi <3 Pari vuotta sitten järjestin meidän tytsyn 9-vuotissynttärit heppatallilla, jossa hän normistikin kävi ratsastustunneilla. Oli ihana päästä näkemään pienten vieraiden ilmeitä, kun he ensi kertaa kipusivat hepan selkään, voi sitä jännitystä! Niin on suloinen tuo teidän Minea, kuin äidin kopio <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minea kiittää <3. Oli ihana nähdä, miten pienet tytöt kiinnostuivat ratsastuksesta ja kyselivät kaikkea mahdollista. Saimme myös hieman hevostietoutta samalla, katsastettiin kaviot ja vähän ihmeteltiin kuolaimia :)

      Poista