Huonekuusi

Ajattelin jakaa teille oman kokemukseni huonekuusesta. Se kun on edelleen  suosittu näin joulun aikaan. Itse ostin kyseisen kuusen kaksi vuotta sitten ja siitä lähtien se on tason päällä ollut. Kesät, talvet. Ja mitä olen mahtanut tehdä tämän kyseisen kasvin kanssa oikein. Ei minkäänlaista käsitystä. En ole koskaan laittanut sitä toiseen multaan, enkä myöskään lisännyt multaa. Kastelen sitä hyvin harvoin, muistaessani. Yleensä vasta silloin, kun se näyttää jotenkin nuupahtaneelta. Olohuoneessa  on aivan paraatipaikalla ollut, ei mitenkään viileässä. Vähän se on kasvanutkin. Kesällä huomaan hennon vihreää uutta kasvua. Tosin hyvin maltillista.







Ja tietysti kaikki tarkkasilmäiset sisustajat  huomasivat tuon suojaruukun sisältä pilkottavan muoviruukun. Sen aluperäisen, joka kaupasta ostettaessa tuli.
Mutta hyvin on voimissaan, vai mitä? Enkä taida uskaltaa sen paremmin hoitaa, kuolee luultavasti siihen...
Miten teidän huonekuuset, oletteko saaneet pysymään elossa joulun yli?




2 kommenttia

  1. Tuo vaikuttaa juuri täydellisesti minulle sopivalta huonekasvilta, koska en ikinä muista kastella niitä. Siksi ainoat meillä hengissä säilyvät vihreät ovat Ikeastakin saatavat palmuvehkat, joille riittää tilkka vettä pari kertaa vuodessa. Olen juuri tainnuttanut äidiltäni saadun upean oliivipuun. Pitääpä katsastaa tuo huonekuusi, kun käyn kukkaostoksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, oliivipuu onkin omansa eli älä siitä masennu :) Samanlainen olen itsekin, kastelen noin kerran kuussa.

      Poista