Casam


Nyt on kesän viimeinen mökkiviikonloppu vietetty.

Olen aikaisemmin kertonut teille  sisustusshoppailuista Kouvolassa. Kävimme taas piipahtamassa kaupungissa ja tietysti Casamissa. Tässä teille kuvia liikkeestä. Ja mikä parasta näissä kuvissa, niin alla oleva taso on meidän! Siis meille mittojen ja toivomusten mukaan tehty.  Ihastuin heidän tekemiin tasoihin aiemmalla kerralla ja laitoin meillekin tilaukseen. Nyt se on saanut paikan mökin televisiotasona. Eikö olekin ihana! Harmaantunutta vanhaa lankkua ja rautaa.








Vielä vähän lisää kuvia tästä ihanasta liikkeestä. Huomatkaa muuten matot lattialla. Niistä tulee mukavan kotoinen olo, hyvän palvelun lisäksi.



















Blogijuttujen tekemisessä on ainakin se hyvä puoli, että liikkeissä tulee enemmän juteltua myyjien kanssa. Jos olisin vaan kierrellyt mitään puhumatta, en varmaan olisi saanut tietää näistä Casamin omista huonekaluista. Sen lisäksi, että ne on ihania, niin todella kohtuuhintaisia. Suosittelen lämpimästi. Mukaan lähti muuten takkatelinekin, laitan siitä kuvia, kunhan saan sen oikealla paikalle.
Kannattaa siis jutella ihmisten kanssa, voi tulla iloisia yllätyksiä.

Palailen vielä myöhemmin mökkitunnelmiin. Ihanaa alkanutta syyskuuta!

8 kommenttia

  1. Ihana ja rustiikkinen taso, tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Hienon jutun olit tehnyt, iso iso Kiitos sinulle!
    Ja kiitos vielä käynnistäsi! Lapsille kuuluu myös kiitos, jaksoivat niin kärsivällisesti odotella! :)
    Terkuin, Mari/ Casam

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi. Lapsille meni terveiset. Ja pidä harmaantunutta lankkua jemmassa, me palataan taas ensi kesänä :)

      Poista