lauantai 17. elokuuta 2013

Keittiöremontti

Tästä alkoi meidän koko talon kattava remontti muutama vuosi sitten. Keittiöstä. Tätä oli seurannut useita vuosia ahdistusta pyökin ja terrakotan keskellä. Pyökkiä tasoissa, kaapistossa, jokaisella seinällä. Keittiö oli talon aiemman omistajan käsialaa. Hyväkuntoinen kyllä, mutta se pyökki. Olin jo käyttänyt kaikki keinot raikastaa keittiötä. Tuhansien tuntien unelmoinnin ja pohdiskelun pohjalta syntyi nykyinen keittiömme.Valoisuus siis saapui keittiöömme. Ja toisaalta oli varmaakin hyvä kypsytellä asiaa noin 10 vuotta, vaikka asia ahdisti. Aiemmin makuni olisi kuitenkin ollut ehkä hieman erilainen, romanttisempi. Tuttu sisustussuunnittelija sanoi kerran, että mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä pelkistetympi sisustuksesta tulee, taitaa olla totta ainakin minun kohdalla.
Oletteko itse huomanneet saman?

Tänne keittiöön on muuten lähipäivinä suunnitteilla taas muutosta, katsotaan mitä siitä tulee...

6 kommenttia :

 1. Keittiönne on todella ihana! Pitää paikkansa tuo mitä enemmän ikää, sitä selkeämpää kaipaa...meillekin tuli kokovalkoinen keittiö vuosi sitten. Voit käydä katsomassa blogissani "keittiöremontti"- kohdasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kävin tosiaan kurkkaamassa, ja vähän kadehdin teidän valkoista allasta ja tasoja :) Hyvältä näyttää.

   Poista
  2. Teillä ihanat välitilalaatat, en ole ennen nähnytkään!

   Poista
  3. Marita, laatat ovat tavallista laattaa mutta jotenkin mystisesti ne näyttää tuossa valossa aina ikäänkuin kupruilevan, enkä ole löytänyt vastausta tälle mystiselle ilmiölle :)

   Poista
 2. Kaunis ja valoisa keittiö...tykkään....)

  VastaaPoista